tisdag 2 mars 2010

Premiärdag

Nu var premiären avklarad på ett traditionellt sätt, dock med ett nytt inslag, NISSANS VÄNNER var nu på plats med ett tält vid MÖBELLADAN och serverade värmande ärtsoppa, kaffe, varm korv och bröd. Åtgången var god och även tillströmningen av nya medlemmar var god.



Jag kan nu lova att vi skall speeda upp farten på vårt kommitment att komma in med förbättringsförslag om NISSANS framtid. Det sporrar när så många vill stödja oss i vårt arbete.



Närmast nu är att vi skall hålla årsmöte och detaljer för detta skall vi återkomma med.



Förresten glömde jag att nämna premierfångsterna, som var väldigt blygsamma, men om vi ger solen en chans i två veckor så händer det säkert något.



Jag vill även meddela att vi kommer att etablera ett samarbete med Sportfiskeklubben LAXEN, Halmstad Flugfiskeklubb, Oskarströms Sportfiske Klubb och Hallands Sportfiske Klubb. Detta mot bakgrunden att vi måste skapa så stor opinion som möjligt för de frågor som skall drivas ang. NISSANS utveckling som ett bra fiskevatten.



Rolf Calissendorff

Ordf. NISSANS VÄNNER

2 kommentarer:

  1. Hej! Pelle Bengtsson fick en godkänd öring idag 7/3-10 "Grattis" men han var hygglig nog att återsätta den ..så vi andra också kan få någon!! Barrett

    SvaraRadera
  2. Hej Christer

    Noterade att du redan hade blivit av med det fula namnet. Grattis.

    Rolf C-ff

    SvaraRadera